London Wedding Venue

A design for a wedding venue in SW London. The events team wanted a space which was bold, allowed for outdoor weddings to take place and which would take their guests on an experiential journey. Arriving at the venue, guests walk down a long, dramatic avenue of trees and admire views of the church beyond the boundaries. Two large, curvaceous terraces accommodate both large gatherings and intimate drinks receptions and are enclosed by a naturalistic and painterly perennial / grass planting scheme. Strong angular pathways cut through the curvaceous design and take the guests on a journey into more wild parts of the gardens – grassland, woodland and an open glade. Stumbling upon a vast reflective pool, guests are invited to take time to sit and soak up the tranquility of the space before heading back to the party.

Under Construction